Rock Affligem 2022

Accreditatie: Pers

De deadline voor het indienen van een accreditatie-aanvraag was 21 mei 2022 23:59.

Welkom op het Rock Affligem 2022 pers accreditatie systeem.

Om uw aanvraag door te sturen gelieve alle stappen binnen dit systeem te doorlopen. Bent u een freelancer, dan moet de accreditatie verlopen via uw opdrachtgever.

Gelieve de volgende opmerking grondig te lezen:

1 aangewezen persoon in uw bedrijf moet deze aanvraag namens uw agentschap invullen voor ALLE medewerkers die via uw agentschap toegang willen tot het evenement. Individuele deelnemers moeten in die ene applicatie worden vermeld. Het is mogelijk dat de organisatie het aantal bezoekers en parkeervouchers heeft beperkt.

Aanvragen voor accreditatie worden alleen in behandeling genomen als ze via dit officiƫle online proces zijn ingediend. Aanvraagverzoeken per e-mail of ter plekken worden niet geaccepteerd.

Alle aanvragen moeten worden goedgekeurd door de organisatie. Zodra uw aanvraag is voltooid, zal de organisatie binnen de 5 werkdagen uw aanvraag behandelen.

De organisatie behoudt zich het recht om de accreditatie goed te keuren of te weigeren. De beslissing is definitief en kan niet worden aangevochten.

Van zodra de accreditatie is goedgekeurd zal u in aanloop van het evenement de nodige pers- en parkingstickets kunnen downloaden via dit platform.

De deadline voor het indienen van een accreditatie-aanvraag was 21 mei 2022 23:59.