Locatie: Wollenmarkt 1, 2800 Mechelen, België

Maanrock 2022

Word vrijwilliger bij Maanrock 2022!


Maanrock viert dit jaar zijn zilveren jubileum! We zijn dus zeker niet aan ons proefstuk toe. Door de jaren heen is het festival dan ook uitgestrekt over verschillende locaties in de Mechelse binnenstad. Het succes van ons festival is al jarenlang het resultaat van het harde werk van de productieploeg van Mechelen Feest en de talloze en onmisbare vrijwilligers van de M-Crew voor, tijdens en zelfs na het festival.
Als één van de grootste gratis stadsfestivals in Vlaanderen hebben we ook dit jaar weer heel wat vrijwilligers nodig om onze feesteditie in stijl te kunnen verwezenlijken.
We willen onze duizenden Maanrock-bezoekers een supertof festival aanbieden waarmee ze de zomervakantie met een glimlach kunnen afsluiten. Onze M-Crew vrijwilligers, die Maanrock vertegenwoordigen, doen daarom achter de schermen hun uiterste best om ons opzet te doen slagen.
Je kan je nu al opgeven voor bijna alle activiteiten die nodig zijn om Maanrock vlekkeloos te laten verlopen: van de opbouw voor het festivalweekend tot de afbouw na het festival. Tijdens het festival kun je meehelpen in ons ecoteam, het allroundteam, de sfeerbeheerders, de verschillende horecapunten, de parkingverantwoordelijken, de toegangscontrole…. Er is dus heel wat mogelijk en daarom hebben we JOU nodig!
Afhankelijk van je motivatie en je beschikbaarheid kan je 1 dag en maximaal 10 dagen komen meedraaien in het Maanrockcircus. Op die manier leer je het festival ook van binnenuit kennen en krijg je de kans om heel wat ervaring op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten en beter te leren kennen. Je zal zien dat de mensen en de sfeer supertof zijn.
We hebben meer dan 700 enthousiaste vrijwilligers nodig die tussen 21 en 31 augustus kunnen komen helpen. Alle helpende handen zijn dus meer dan welkom!
Als jij dus wil helpen om van de Maanrock jubileumeditie een succes te maken, kan je jezelf hier als vrijwilliger van de M-Crew registreren.

Graag meer info? Dat kan in onze Maanrockgids via deze link.
Dit evenement is voorbij.