Location: Waalkade -, 4001 AA Tiel, Netherlands

Appelpop 2022

Appelpop, het grootste meerdaagse gratis festival van Nederland!


Inschrijving in coronatijd
Ondanks dat corona de wereld al langere tijd in zijn greep houdt, willen wij de inschrijving voor Appelpop 2022 al wel van start laten gaan. Uiteraard zal doorgang van het festival volledig afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rondom het virus. We houden jullie uiteraard op de hoogte, mochten we Appelpop toch nóg een jaartje moeten overslaan.

Festivalinfo
Appelpop is een gratis toegankelijk festival op de Waalkade in Tiel. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. Elk tweede weekend van september is het voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen. Op vrijdag 9 september en zaterdag 10 september 2022 vindt de 29e gratis editie plaats.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Naast muziek op de podia en een festivalmarkt zijn er ook diverse andere acts te vinden zoals een Silent Disco en een grote vrijdagmiddagborrel.
Appelpop is op zoek naar jou, word vrijwilliger!
De organisatie van Appelpop bestaat volledig uit vrijwilligers. Het bestuur, de werkgroepen, de bouwploeg en de festivalvrijwilliger; iedereen helpt mee op vrijwillige basis en dat maakt Appelpop zo uniek.

Wat krijg je van ons:
- Informatie meeting voorafgaand aan festival
- Shirt en jasje tijdens festivaldiensten
- Eten & drinken
- Eventueel slaapgelegenheid
- Feest direct na afloop festival
- Vrijwilligersfeest paar weken na festival
- En bovenal veel PLEZIER en sociale contacten!!

Kortom, dit festival wil je niet missen!
Schrijf je vanaf nu in als vrijwilliger bij Appelpop!
Please sign in or register before continuing